Starta förening

Vill du också starta en förening? Fyll bara i föreningsblanketten först eller maila  globalaselevkar@globala.se   Sedan blir ni godkända så länge föreningen inte strider mot våra stadgar (regler) och kan starta föreningen. Har ni några frågor, åsikter eller önskemål till styrelsen är det bara att maila!

För att få bättre ordning på kårens ekonomi har styrelsen tagit fram en ny blankett för ansökan om bidrag. För att kunna få bidrag måste blanketten lämnas in till styrelsen och bli godkänd INNAN du/ni införskaffar det bidraget. 

Däremot behöver blanketten inte alltid användas, utan de gånger en bidragsansökan MÅSTE fyllas i är när;

Du vill vara 100% säker på att du får tillbaka pengar du lägger ut: 

Bidragsansökan

Föreningar

Kompisgruppen 

I kompisgruppen träffas vi för att ha kul och hitta nya kompisar. BÄSTA mötesplatsen för att lära känna varandra över klass- och  programgränser, särskilt mellan SPRI och de nationella programmen!!!

 

The Cursed Children

Globalas egen Harry Potter förening där alla nördar är välkomna att diskutera Harry Potter och liknande. Träffas måndagar  direkt efter skolan och har skoj.

 

Scenarmén

Kontaktperson: Ivan Annell ivan.annell@globala.se 

Scenarmén är en musikalförening för alla som älskar scenen. Oavsett om du vill sjunga, dansa, spela teater, sy kostymer, bygga scenografi eller kanske alltihop, så kan du bidra till föreställningen som vi sätter ihop tillsammans. Med eller utan talanger och erfarenheter, är du välkommen med i våran konstnärliga förening. Det lättaste sättet att bli medlem är att kontakta oss är via facebooksidan Globala Scenarmén, via vår kontaktperson eller komma på möte tisdagar 14.50-16.30 i Aulan. Alla som har en konstnärlig ådra hör hemma i Scenarmén, alla former av konstnärliga uttryck får plats under rubriken “musikal”.

 

Salladskulten

 Kontaktperson: Jonas Almstedt jonas.almstedt@globala.se

 Alla som vill tävlar i att äta ett helt isbergssalladshuvud så snabbt som möjligt. Den som äter upp hela huvudet på kortast tid blir den nya sallads-sensein.